Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Студенти   /  ПРЕДАВАЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Будућност образовања: Која је твоја улога у развоју промена?

ПРЕДАВАЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Будућност образовања: Која је твоја улога у развоју промена?

Фондација „Образовање за Србију”, огранак највеће мреже наставника Европе – Teach for All („Образовање за све”) организује 25. маја, од 18 до 19 часова, онлајн интерактивно предавање на тему „Будућност образовања: Која је твоја улога у развоју промена?”.

Кроз предан рад и посвећеност унапређењу положаја младих, Фондација пружа подршку кроз двогодишњу стипендију и едукацију младим лидерима који се оснажују да постану национални еду-лидери, покретачи промена у образовању и друштву!

Шта ћете имати прилику да чујете на овом предавању?

✨ Добићете прилику да сазнате више о најновијим трендовима у образовању, како се технологија и иновације преплићу са образовањем и како можете бити део тог процеса.

🌐 Упознаћете се са футуристичким европским иницијативама у области образовања и открићете како оне утичу на целоживотно учење, што ће вам помоћи да се припремите за глобално тржиште рада.

🔗 Сазнаћете како микрокреденцијали и блокчејн технологија могу унапредити ваш лични портфолио, чиме ћете се истаћи у конкуренцији за посао или даље студије.

💡 Упознаћете се са дисруптивним технологијама и иновацијама које мењају образовање из корена, и видећете како и ви можете допринети тим променама као студенти.

🌍 Открићете како се можете пријавити на конкурс за националне еду-лидере!

Зашто је упознавање трендова образовања важно за вас?

  • Према Светском економском форуму, 65% данашњих основаца ће радити послове који још не постоје. Као студент, сад имате прилику да се одмах профилишете за послове будућности.
  • Кроз целоживотно учење, европске иницијативе помажу преквалификацију и унапређење вештина за око 24 милиона грађана широм Европе. Информисаност о овим иницијативама и могућностима за даље усавршавање може вам отворити врата за нове каријерне могућности.
  • 72% послодаваца верује да микрокреденцијали имају исту вредност као и традиционалне дипломе. Стицање додатних вештина кроз микрокреденцијале може вам помоћи да се истакнете међу послодавцима и обезбедите боље позиције у својој каријери.
  • До 2025. године, очекује се да ће око 60% радних места захтевати дигиталне вештине. Упознавање са трендовима у дигиталном образовању може вам омогућити да будете конкурентни у динамичном тржишту рада.

Немојте пропустити прилику да обликујете своју будућност и будућност друштва у Србији.

Упознајте се са трендовима, стекните нова знања и вештине, и осигурајте своје место на тржишту рада.

Линк за пријаву: https://forms.gle/BeyNpdNcwRTAHdji8

Видимо се на предавању!