Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  Erazmus генерација те зове!

Erazmus генерација те зове!

Erazmus студентска мрежа те позива да постанеш део Erazmus генерација.

Уколико желиш да развијаш своје вештине у интернационалном окружењу, стекнеш нова знања и упознаш вршњаке из целе Европе, придружи се некој од локалних организација Erazmus студентске мреже у Београду, Новом Саду или Нишу и постани део Erazmus генерације.

Циљеве које заступамо, спроводимо кроз различите активности окренуте ка еколошкој одрживости, социјална инклузија и едукација младих. Како? Кроз конференције, семинаре,  радионице и остале догађаје.

Наши волонтери и локалне организације вредно раде на побољшању услова и прилика за младе, како на локалном, тако и на националном и интернационалном нивоу. Erazmus студентска мрежа је највећа студентска организација у Европи која постоји у 42 земље са преко 15.000 волонтера.

Поред учешћа у локалним догађајима, имаћеш прилику и да учиш о различитим темама које те интересују кроз интернационалне комитете и тимове који раде на решавању различитих проблема које се тичу положаја и потреба младих. Такође, ту су и интернационални догађаји који се организују широм Европе, а у којима можеш учествовати и ти.

Позив за волонтере је отворен до 14.09. у 23:59 и све информације, као и формулар за пријаву можеш наћи на овом линку.