Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  Pridružite se Svetskom omladinskom talasu: Prijave su otvorene!

Pridružite se Svetskom omladinskom talasu: Prijave su otvorene!

Želite da napravite promenu, upoznate istomišljenike i postanete deo inspirativne lokalne i globalne zajednice? Ovo je vaša prilika da se pridružite Svetskom omladinskom talasu i podignite svoj uticaj na viši nivo!

Šta je Svetski omladinski talas?

Svetski omladinski talas je uspešna neprofitna omladinska organizacija sa sedištem u Beogradu, koja okuplja oko 50 posvećenih članova tj. volontera svake godine. Osnovana je 2005. godine u svrhe pokretanja svog najpoznatijeg projekta – Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (eng. International Student Week in Belgrade – ISWiB). Ovaj kulturni, edukativni i zabavni festival svakog leta okuplja oko 200 mladih ljudi iz celog sveta na nezaboravnih nedelju dana u srcu Beograda. U međuvremenu, Svetski omladinski talas je uveo još projekata i izrastao u jednu od najuticajnijih omladinskih organizacija u gradu, a sada imate priliku da postanete njen član – prijave su otvorene do 4. oktobra!

Zašto se pridružiti World Youth Wave-u?

Članstvo u Svetskom omladinskom talasu pruža priliku da:

  • Radite na uzbudljivim projektima koji donose promene na lokalnom i globalnom nivou;
  • Steknete vredne veštine i iskustva;
  • Upoznate nove prijatelje iz Srbije, ali i celog sveta;
  • I još mnogo toga!

Možete biti deo jednog od sledećih timova: Dizajn, Edu, Event, FR (fandrejzing), HR, IntCom (međunarodna komunikacija), IT, logistika ili PR. Ako volite da beležite momente, tu su i posebne pozicije unutar PR tima – fotograf i videograf organizacije!

Šta je potrebno da biste se prijavili?

Svetski omladinski talas poziva sve koji su vedrog duha, otvorenog uma i željni novih znanja i avantura. Prethodno iskustvo nije neophodno, jedino je za Dizajn i IT timove potrebno poznavanje programa za rad, dok je za pozicije fotografa i videografa potrebno posedovanje sopstvene kamere.

Uslovi za prijavu:

  • Starost između 18 i 29 godina;
  • Boravište u Beogradu ili okolini;
  • Poznavanje engleskog jezika.

Ako ste spremni za sledeći korak, prijavite se putem linka: https://forms.gle/Egqk2kCV92Kra5PF6. Prijave su otvorene do 4. oktobra do 23:59! Za više informacija zapratite njihove profile na društvenim mrežama: @sot_org & @iswib_.