Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  Тим МИНИПАРТ пројекта је започео обуку анкетара

Тим МИНИПАРТ пројекта је започео обуку анкетара

У просторијама Института за архитектуру и урбанизам Србије је одржана обука анкетара. Др Милена Токовић (Географски факултет Универзитета у Београду) и МА Душанка Милосављевић (Институт за филозофију и друштвену теорију) су младом анкетном тиму пренеле теоријско и искуствено знање, које ће анкетари применити у теренском раду са становницима Града Бора и Општине Мајданпек током овог лета. Циљ анкете је да се оцени ниво ангажованости грађана овог рударског региона у урбанистичком и просторном планирању, као и стекне увид у њихове ставове по питању најадекватнијих метода учешћа у доношењу одлука.

Проф. др Милован Вуковић (Технички факултет у Бору Универзитета у Београду) је мањи део анкетног тима у Бору упутио у основе задатка, док су детаљи уследили путем Zoom апликације. Резултати истраживања ће бити улазни подаци за наступајуће фазе пројекта, као и основа за припрему научног чланка.

Истраживање спроведено уз подршку Фонда за науку Републике Србије, број пројекта #7598, МИНИПАРТ, hashtag#GRANT No 7598, MINIPART.
hashtag#prisma hashtag#fondzanauku hashtag#minipart hashtag#IFDT hashtag#IAUS hashtag#UBGEF hashtag#TFBor