Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  ИНФОРМАТИВНИ ДАНИ 2023.

ИНФОРМАТИВНИ ДАНИ 2023.

Фондација Темпус организује Информативне дане о могућностима за учешће у Еразмус+ програму поводом објављивања новог Еразмус+ Позива за пројекте за конкурсни рок 2024. године.

Информативни дани ће бити одржани 13. и 14. децембра 2023. године у онлајн формату.

Највећи европски програм за област образовања, обука, младих и спорта – Еразмус+ наставља да подржава различите облике сарадње међу установама и организацијама кроз конкурсе за пројекте, а током Информативних дана учеснике ћемо упознати са могућностима које установе и организације из Србије имају на располагању у конкурсном року за 2024. годину.

Република Србија од 2019. године учествује у Еразмус+ програму као пуноправна чланица, што значи да образовне институције, као и организације из сектора младих и спорта, могу да подносе пријаве за све врсте пројеката у оквиру овог програма.

У наставку можете да погледате програм активности овогодишњих Информативних дана:

Први Информативни дан: 13. децембар: 10.00 – 14.45

  • Отварање првог информативног дана и представљање Еразмус+ програма
  • Паралелне сесије: Високо образовање, Опште, стручно и образовање одраслих и Млади

Други Информативни дан: 14. децембар: 10.00 – 13.10

  • Паралелне сесије: Високо образовање, Опште, стручно и образовање одраслих, Млади и Спорт

Прелиминарни дневни ред догађаја можете преузети ОВДЕ.

Заинтересовани за овај догађај могу да се пријаве искључиво путем регистрационог формулара, до 11. децембра у 23.59. Приликом пријаве, можете одабрати једну или више понуђених сесија на којима желите да учествујете у оквиру сектора који вас занима. Такође, уколико желите да чујете новине у другим секторима, можете се пријавити и за учешће на сесијама ван вашег примарног сектора, комбинујући сесије које се одржавају у различито време током информативних дана.

Пријављивањем за било коју од паралелних сесија намењеним различитим секторима, аутоматски се пријављујете и за учешће на уводном делу које се одржава 13. децембра у 10 часова.

Након пријаве, линк за приступ Информативним данима биће послат пријављеним учесницима путем имејла.