Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Студенти   /  Putujući studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete

Putujući studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete

Petak 27. oktobar 2023. od 10.00 do 18.00 časova 

Beogradski Sajam knjiga, hala 2, Bulevar vojvode Mišića 14, štand Confluences Francuskog instituta u Srbiji.

Odaberite #Francusku i na vreme planirajte svoju profesionalnu budućnost!

U sezoni sajmova i upisnih procedura francuskih visokoobrazovnih ustanova posetite naš Putujući studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete koji će se održati u petak 27. oktobra 2023. od 10.00 do 18.00 časova. Ovaj datum je i početak kampanje za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za #Master 2 i #doktorate u ko-mentorstvu za akademsku 2024/2025.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta i prestižnih škola poput Sciences-PO-a i INSA iz Ruana, Univerzitete u Lionu, Strazburu, Grenoblu, sa Korzike, inženjersku školu Ecole Centrale de Nantes, EURECOM, CESI, kao i biznis škole IAE Aix-Marseille, ESC Clermont Business School, Grenoble École de Management (GEM), ESSCA, ESCE i rukovodioce frankofonih studijskih programa na Balkanu.

Sjajna prilika za srednjoškolce, roditelje i studente da se upoznaju sa predstavnicima francuskih visokoobrazovnih ustanova, učestvuju na prezentacijama i dobiju precizne informacije o studijama iz željenih oblasti u Francuskoj kao i programima stipendija. Ovaj obrazovni sajam pomaže zainteresovanim mladim ljudima da dobro pripreme svoju mobilnost u akademskoj 2024/2025.

» Detaljnije