Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  Međunarodna konferencija – Stanovništvo u postjugoslovenskim zemljama: razlike, sličnosti i perspektive

Međunarodna konferencija – Stanovništvo u postjugoslovenskim zemljama: razlike, sličnosti i perspektive

Poštovane koleginice i kolege,

U ime Predsedništva Društva demografa Srbije, srdačno Vam upućujemo poziv za dostavljanje apstrakata za predstojeću Međunarodnu naučnu konferenciju pod naslovom „Stanovništvo u postjugoslovenskim zemljama: razlike, sličnosti i perspektive„. Ova konferencija predstavlja nastavak naše posvećenosti jačanju akademske saradnje i produbljivanju razumevanja demografskih procesa; to će biti 3. konferencija ove vrste pod okriljem Društva.

Detalji o konferenciji:

Datum: 19. april 2024.
Lokacija: Institut za društvene nauke, Kraljice Natalije 45, Beograd.
Organizuje: Društvo demografa Srbije, u saradnji sa Centrom za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka i Geografskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Važni datumi:

Rok za dostavu sažetaka: 1. decembar 2023.
Obaveštenje o prihvatanju: 1. februar 2024.
Krajnji rok za registraciju: 1. april 2024.

U prilogu ovog obaveštenja nalazi se naš zvanični poziv za radove u PDF formatu, koji pruža sve potrebne informacije, uključujući detaljne podatke o eminentnim članovima naših naučnih i organizacionih odbora.

Iskreno molimo za podršku u promociji ovog poziva. Molimo vas da razmotrite mogućnost deljenja ovog poziva unutar vaših mreža, odeljenja i akademskih krugova kako bismo obezbedili raznovrsnu i bogatu kolekciju radova i učesnika.

Očekujemo živu razmenu akademskih ideja i diskusija na ovoj konferenciji i bili bismo počastvovani vašim doprinosom i prisustvom. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna informacija, molimo vas da se obratite našem organizacionom odboru.

REGISTRACIJA ZA KONFERENCIJU

POZIV