Пратите нас

Image Alt

Географски факултет

  /  Опште вести   /  СЕМИНАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ НАСТАВНИКА

СЕМИНАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ НАСТАВНИКА

Поштоване колегинице и колеге,

Акредитовани једнодневни семинар за стручно усавршавање наставника под називом „МЕТОДИЧКИ ПРИСТУПИ РАЗВОЈУ ЕКОЛОШКЕ СВЕСТИ УЧЕНИКА“, Каталошки број 606,  ће се одржати у суботу, 29.10.2022. године у 10 часова у просторијама Географског факултета у Београду, Студентски трг III/3 Београд. Детаље у вези са структуром семинара можете видети у Каталогу одобрених семинара на WEB страници Завода за унапређивање образовања и васпитања https://zuov-katalog.rs/index.php?kataloski_broj=606&action=page%2Fcatalog%2Fview

Замолио бих заинтересоване да своје присуство најпре потврде на мејлове slavoljub.jovanovic@gef.bg.ac.rsprof.jelena.tomic@gmail.com како бисмо имали увид о броју пријављених учесника и како бисмо вам дали благовремено обавештење да ли се довољан број учесника пријавио, као и инструкције у вези са уплатом котизације. Молим вас да потврдите своје учешће на датим мејловима до 15.10.2022. године.

Срдачан поздрав,

Аутори програма: др Славољуб Јовановић, редовни професор, Географски Факултет у Београду; Јелена Томић , дипломирани географ, ОШ „Иво Андрић“, Раковица.